Alumni klub

Alumni klub je udruženje bivših studenata Visoke poslovne škole Zagreb, a mi smo ponosni na svojih preko 710 diplomanata. Pozivamo Vas da ostanete u kontaktu sa fakultetom i da nastavite podupirati naše vrijednosti u visokom školstvu kroz propagiranje, uključenost i davanje. Nadamo se da ste ostvarili kontakte i prijateljstva koja su dragocijena i dugovječna. Sa velikim brojem alumni-a koji zovu Visoku poslovnu školu Zagreb svojom alma mater, dijelom ste raznolike i dinamične obitelji alumni-a, od učitelja i novinara do direktora i sportskih zvijezda. Kao diplomant Visoke poslovne škole Zagreb, automatski dobijate članstvo u VPŠZ Alumni klubu. Bilo da svojim domom zovete Zagreb ili neki drugi dio Lijepe Naše, povezani ste kroz posebnu mrežu koja je dijelom obitelji Visoke poslovne škole Zagreb, gdjegod išli i štogod radili.

Kako se mogu uključiti?

Pozivamo Vas da se uključite u život fakulteta na način koji je vama značajan. Pridružite nam se i sudjelujte u događanjima, volontiranju i dijeljenju vašeg i našeg ponosa. Znanje koje smo dobili i iskustva koja smo doživili pomogla su nam u uspješnom vođenju karijera i života. Vrijednost naših diploma je porasla dok je VPŠZ rastao horizontalno otvaranjem novih studijskih dodiplomskih programa, ali i otvaranjem specijalističkog diplomskog studija. I mi se možemo uključiti da se nivo kvalitete nastavi za buduće generacije studenata.

I? Kako da se uključim?

Ažurirajte vaše informacije i podijelite vašu priču. Popunjavanje pristupnice za Alumni klub je prvi korak (nalazi se na dnu stranice). Ukoliko se samo želite prijaviti ili podijeliti vašu priču, molim da nas kontaktirate putem emaila alumni@vpsz.hr

Preuzmite kopiju Albert časopisa za najsvežije vijesti s fakulteta, bookmarkajte naš web i čitajte rubriku Vijesti s naše Internet stranice.

Povežite se s nama preko društvenih mreža: https://www.facebook.com/VpszAlumni

Objesite svoju VPŠZ diplomu u vaš ured ili na radno mjesto.

Posjetite Alumni događanja i povedite prijatelja.

Podijelite svoje iskustvo na VPŠZ-u s potencijalnim studentom i njegovim roditeljima i ohrabrite ih da se prijave na VPŠZ.

Pomozite studentu ili kolegi alumni-u s njegovom karijerom.

Održite predavanje ili se obratite studentskim grupama i podijelite svoja iskustva s njima.

Ostanite u kontaktu s profesorima i osobljem fakulteta.