Ozren Kanceljak, glazbeni producent i DJ Tom Blacksoul gostuju na PVZG-u

11. travnja 2018.
U ponedjeljak, 16. travnja 2018. godine u 19:25 sati na PVZG-u gostovat će Ozren Kanceljak, direktor O.K. Communication Consultinga i Tom Blacksoul, producent, izvođač i DJ. Tema gostujućega predavanja biti će: Kako ostvariti zadane ciljeve putem upravljanja glazbenim, komunikacijskim i medijskim projektima? Opće vs posebno. Globalno vs lokalno. Javno vs korporativno..

 

Ozren Kanceljak gotovo se cijeli svoj profesionalni život paralelno bavio glazbom, medijima i komunikacijom. S objavljivanjem recenzija započeo je već sa 17 godina u kultnom omladinskom tjedniku Polet. Radio je i kao DJ u proslavljenim klubovima Lapidarij i Kulušić, a kao novinar pisao je za magazine Start, Studio, Danas, Svijet te brojne druge publikacije. Bio je prvi direktor ZAMP-a, a istovremeno se počeo baviti i poslovnim savjetovanjem. Radio je i kao glazbeni menadžer (Parni valjak, Toni Cetinski, Gibonni, Oliver Dragojević) te marketinški, komunikacijski i poslovni savjetnik.

 

Tom Blacksoul je producent, izvođač i DJ koji ima vlastiti glazbeni label te gradi sve uspješniju međunarodnu karijeru u području elektronske i house glazbe (https://www.bbc.co.uk/music/artists/06d3b8ad-28ae-4997-b856-bc955a5d6aaa).

Gostujuće predavanje organizirano je u sklopu kolegija Kreativne industrije i održat će se u učionici 312.  Profesorica Daniela Angelina Jelinčić poziva sve zainteresirane studente.