Postali smo Poslovno veleučilište Zagreb!

27. veljače 2018.
Nakon 10 godina predanog rada i razvoja, Visoka poslovna škola Zagreb stekla je uvjete da postane prvo poslovno veleučilište u vlasništvu Grada Zagreba. Novog imena i statusa, Poslovno veleučilište Zagreb nastavlja dugogodišnju tradiciju kvalitetnog, inovativnog i modernog pristupa obrazovanju.

 

Novi naziv, novi brending

Pozitivne su promjene potaknule i kreativan potencijal, iz kojeg je prigodno nastao i nov vizualan smjer i identitet. Inspirativnom i uspješnom suradnjom s Anom Kunej i Zlatkom Salopek iz studija za oblikovanje kuna zlatica, nastala je inovativna vizija novog logotipa Poslovnog veleučilišta Zagreb.

Središnji je dio logotipa kreiran spajanjem slova Z i P. Jednostavna sinteza slova simbolizira temeljne ciljeve djelovanja i poslovanja Poslovnog veleučilišta Zagreb; jedinstvenost studijskih programa, povezanost s ključnim trendovima u industriji, ali i zapošljavanju te, u konačnici, sinergija prijateljske suradnje s generacijama studenata.

Više od 800 studenata upisalo karijeru

Od samih početaka 2006. godine, Visoka poslovna škola Zagreb omogućila je konkurentno obrazovanje u području marketinga i komunikacija, ali i početak poslovnog puta. Razvojem u Poslovno veleučilište Zagreb, planovi, ciljevi i entuzijazam ostaju isti. I dalje ćemo raditi na inovativnosti studijskih programa, kvaliteti i konkurentnosti stečenog znanja i vještina, a djelovanje graditi u skladu sa suvremenim zahtjevima tržišta rada

Od marketinga i kulture do logistike

Poslovno veleučilište Zagreb odličan je početak karijere u marketingu. Preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij marketinga i komunikacija nude inovativan i suvremen pristup obrazovanju, a studente pripremaju za sve izazove budućeg posla. Naime, prijeko potrebno praktično iskustvo mogu dobiti u internoj agenciji Promotion 3sto7.

 Na jedinstvenom preddiplomskom stručnom studiju Menadžment i produkcija u kulturi, polaznici mogu steći kompetencije za menadžere i producente u različitim područjima kulture. Radi se o galerijskoj i muzejskoj, ali i kazališnoj i glazbenoj umjetnosti te filmskoj produkciji.

Upravljanje opskrbnim lancima ili jednostavnije - gospodarska logistika, trenutno je „najmlađi“ preddiplomski stručni studij na Poslovnom veleučilištu Zagreb, a pritom je također jedinstven u Hrvatskoj. Prva generacija studenata, upisana od akademske godine 2017./2018., već uči kako predvidjeti i isplanirati potražnju, upravljati troškovima, prihodima i kvalitetom u opskrbnim lancima.

U podružnici u Sesvetama, PVZG nudi smjerove marketinga i komunikacija te gospodarske logistike.

 Znanje dijelimo i na konferenciji „Fedor Rocco“

Prilika za dijeljenje i obogaćivanje znanja iz marketinga, komunikacija i suvremene ekonomije nikad nije dovoljno. Imajući to na umu, nastavit ćemo s tradicijom organiziranja znanstveno-stručne konferencije "Fedor Rocco", okupljanja brojnih znanstvenika i stručnjaka s navedenih područja.  

Sve novosti u vezi studijskih programa i naših aktivnosti i dalje možete pratiti na www.pvzg.hr, kao i na Facebook stranici Poslovno veleučilište Zagreb.