Studenti Menadžmenta i produkcije u kulturi predstavljaju projekt “Održi me”

2. lipnja 2017.

Kreativni projekt “Održi me” nastao je od strane studenata Menadžmenta i produkcije u kulturi Visoke poslove škole Zagreb, u okviru predmeta Poduzetništvo u kulturi, pod mentorstvom profesorice Lidije Ivande, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem. Cilj projekta je širenje informacija i svijesti o energetskoj održivosti, reciklažnoj politici grada Zagreba, inovativnim idejama prikupljanja otpada te kreativnim načinima recikliranja.

Projekt je zamišljen kao dvodnevna manifestacija, a održat će se 8. i 9. lipnja 2017. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta i Visoke poslovne škole Zagreb.

Prvog dana pripremili smo niz kreativih radionica izrade recikliranih predmeta, pod vodstvom Valentine Resner. Broj sudionika je ograničen te molimo sve zainteresirane da se prijave putem e-maila Anamariji Kolenić (ann.kolenic@gmail.com).

Drugi dan je posvećen gostujućim predavanjima Marina Mastilice, Roberta Pašička i Zorana Kordića iz ZEZ-a, Maje Božičević Vrhovčak iz DOOR-a, Iris Jeričević iz Sindikata biciklista te Mirele Holy, zaključno s raspravom na kraju svih izlaganja te radionicom na kojoj propitkujemo mogućnost uključivanja Visoke poslovne škole Zagreb u više zelenih akcija. Svrha radionice je kroz suradnju i interakciju studenata osmisliti konkretan i primijenjiv plan za reciklažu plastičnih predmeta poslovne škole. Završna debata bavit će se tematikom održivog razvoja.

U suradnji s Fakin Craft Barom manifestaciju završavamo na zelenoj površini ispred fakulteta gdje ćemo nastaviti druženje uz glazbu i razgovor, a svi naši posjetitelji i predavači ostvarit će dodatne popuste na konzumaciju pića.

Prvi dan projekta “Održi me” održava se u četvrtak, 8. lipnja 2017. godine, s početkom u 13:00 sati te se nastavlja drugi dan u petak, 9. lipnja 2017. godine, s početkom u 11:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta i Visoke poslovne škole Zagreb. Ulaz na radionice i predavanja je besplatan.

U nastavku Vam prilažemo točnu satnicu po danima i raspored predavanja po učionicama. Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite osobno ili putem maila (ann.kolenic@gmail.com).