Visoka poslovna škola Zagreb na jesen i u Sesvetama pokreće stručni studij Marketinga i komunikacija

19. srpnja 2017.

Visoka poslovna škola Zagreb od akademske godine 2017./2018. postaje Poslovno veleučilište Zagreb te u središtu Sesveta kreće s izvođenjem svojeg najatraktivnijeg studijskog programa – preddiplomskog stručnog studija Marketinga i komunikacija.

Kako navodi Marija Baričević, članica Upravnog vijeća i tajnik VPŠZ, u Sesvetama živi više od 100.000 građana i vrijeme je da stanovnici tog prigradskog naselja dobiju svoje prvo Veleučilište.

- S obzirom na to da trenutno na ovom području nema ustanove koja se bavi visokim obrazovanjem, mišljenja smo da bi izvođenje naših studijskih programa u Sesvetama bilo od velikog značaja za Sesvećane i stanovnike okolnih gradova i mjesta. Od jeseni krećemo s izvođenjem stručnog studija Marketinga i komunikacija, a u budućnosti planiramo izvođenje svih naših studijskih programa: stručnog studija Menadžmenta i produkcije u kulturi, stručnog studija Upravljanje opskrbnim lancima (gospodarska logistika) te specijalističkog diplomskog stručnog studija Marketinga i komunikacija.

- Sesvete će od jeseni postati akademsko središte istočnog dijela Zagreba i Zagrebačke županije, a lokacija studiranja bit će prikladna za studiranje svima koji svakodnevno žive i rade na potezu Zagreb – istok i Zagreb – sjeveroistok, zaključila je Baričević i pozvala zainteresirane studente da na jesen dođu studirati na Poslovno veleučilište Zagreb u Sesvete.